Worstjes pas na de legendarische Moderne Praten Band concert

Worstjes pas na de legendarische Moderne Praten Band concert

Na twaalf jaar weer nadat u klaar bent met het gemeenschappelijk muziek Dieter Bohlen en Thomas Anders. De nieuwe scheiding is één van de redenen dat de Moderne Praten voorkomen Bohlen het privé-leven van vervulling.

Het duitse duo zijn de leden van rostock concert gemeld na de split-up van de Moderne Praten

Het duitse duo zijn de leden van rostock concert gemeld na de split-up van de Moderne Praten

dat was twaalf jaar geleden al opgehouden te bestaan. De band is op het moment één van Europa ‘ s meest succesvolle pop-band, maar ook het omgekeerde voor hun gesplitst. In 1998 keerden ze terug, concerten, tienduizenden waren geïnteresseerd, maar een ander succes van hun voornamelijk voormalige reputatie door uw inspanningen.

“Het is al maanden geleden dat de planning van dit jaar te voltooien. Tot nu toe, niemand vertelden we over, maar we vonden de fans hebben het recht om te weten”, zei Dieter Bohlen, die ontkende dat alles verloren was partner. “Thomas heeft al lang een plan om een solo-carrière, en ik ben een beetje ik wil de rest tot slot. Een serieuze relatie, maar de laatste tijd weinig tijd te besteden estefán met, en de kinderen gebruikt om gezien te worden,” zei Bohlen.Volgens de plannen, de Moderne Praten juni 21st, gigantische berlijn concert afscheid te nemen van haar permanent uit het publiek.

Hégely Alexander de festival directeur en de vrouw van een draad csabai dikke worst die was verrast in de kleedkamer van Thomas Anders, een Moderne Praten Band frontman van de zondag avond voor het concert. Thomas vertelde me dat ik moest een vervanger, want wat eerder werden gestuurd om hem heel snel liep. Thomas vliegtuig kwam naar Ferihegy, vervolgens vanaf daar met de auto békéscsaba, de worst festival, het duitse team set van honderd werden waargenomen. Dan is de wereldster op het podium, en in het engels dank je wel: Goede avond, Békéscsaba! Geweldig concert, band, terug naar applaus van leerlingen na drie plus nummer ze aan het spelen waren. Het podium in het bijzijn van vele mensen dansen werden tijdens het concert. Die als tieners waren een favoriet van de Moderne Praten, ze hebben een goede tijd, en die nu hoorde de eerste keer dat Thomas, wees niet teleurgesteld, want de rock meer versie, moderne geluid bracht de band in de jaren ’80 grote hits over de hele wereld.

Het Csabai worst festival website en Facebook pagina om te spelen de fans, twee van hen afzonderlijk, persoonlijk ontmoet, kunt u praten over Thomas. Ze zei dat ik heel direct, bescheiden mensen die ik ken. De band op 30 oktober geeft hij een concert op het Csabai worst festival.

In de jaren tachtig van de legendarische duitse band Modern talking zijn de voor de mens, de zanger van de team ‘ s eerste bezoek aan békéscsaba, de worst festival. Modern Talking alle 1980 geboren voor bekend. Je denkt alles te weten over hen. De NLCafe de productie kunt u te weten wat nieuw is.

Thomas Anders es een Moderne Praten Band

Thomas Anders es een Moderne Praten Band

Wist u dat…. Moderne Praten was uit elkaar te vallen, meestal Thomas Anders ‘vrouw, Nora Balling van rekening, type, die zou hebben rijke ouders ‘die me niet verkeerd”. Alle toestaan, op de leeftijd van 12 jaar, bijvoorbeeld, een gouden Rolex als een geschenk. Lang blond haar had u in de school, deze zeemeermin kreeg de naam van de klasgenoten.

De Nora ketting idee van een vakantie kwam, natuurlijk, Nora. De eerste is een riem je denkt dat Udo Lindenberg naam van de duitse zanger van de opvallende kleding was, behalve dat het de gesp van zijn naam. Tot slot, de ketting aan de linkerkant, dat één van hun vrienden aanbevolen. Een opvallende stuk uit 1989, verlost van Anders, al waren ze nog samen met Nora, maar op dat moment begon een nieuw tijdperk zijn muziek de loopbaan, een Andere titel, bracht zijn eerste solo-album. De ketting sinds ik hem kreeg, hield het in zijn veilige Anders.

Moderne Praten was twee keer een break-up in de eerste nadat ze brak met Thomas Anders en zijn vrouw, en hij bracht de Man-X-naam van de band, die ze begeleiden het zijn acties in Hongarije in de line-up ze aan het spelen waren. Het gezamenlijk schreef om Me te Vertellen song en Nora zong in de concerten. Nora de Moderne Praten de eerste tijdperk op het einde van verscheen ook soms als een back-up zanger op het podium utt naam van zijn vriendin.

Terwijl Nora met zijn liefde verstikt door Thomas Anders, Dieter Bohlen begonnen de kuikens. De Moderne Praten de eerste break-up nadat u hebt gemaakt de Blauwe Systeem de naam van de band van de achtergrond zangeressen want hij liet zijn vrouw en drie kinderen. De vaderlijke soedanese herkomst Nadja Abd el Farragut civiele apotheek-assistent. In de jaren ‘ 90, ze brak Verona Feldbush, die uiteindelijk 30 dagen van het huwelijk, maar de vrouw die niet naar de mis, na de scheiding, een mooie tv-carrière.

 Nora verschrikkelijk jaloers was van de biografische boek, het is ook tegen de een clip op de set Anders met een andere vrouw alleen zitten in een auto, en hij wilde het niet laten een journalist queens voorbereiden voor een interview.

Het laatste album sinds 2003, de duitse mega-ster, de Deutschland zoals den Superstar (DSD), een vaste jury van uw parochianen en de engelse en amerikaanse singer talent is de grootste gezicht, Simon Cowell, zoals hij is de krachtige slogan op werd gekenmerkt. Een van de deelnemers, bijvoorbeeld, zei dat ze zingt als een “gedrogeerd in de tuin gnome”. In 2008, een groot schandaal uitgebroken, nadat een 17-jarige jongen had een zenuwinzinking één van de auditie: hyper fan gespeculeerd, dan stort. Voor het laatste album is de vader van de jongen maakte een opmerking die niet vertel de kinderen dat er geen talent.

De tv-talentenjacht leren nieuwste vriendin, en dit jaar is er een meisje geboren werd. De zanger de vijfde kind. De DSD-sterren kwaliteit van de geschreven songs zelfs nu kan gevonden worden op de duitse hitlijst. Bohlen was herhaaldelijk beschuldigd van plagiaat, dat de nieuwe aanwinst met niet zwemmen, dit jaar uitgebracht Mijn Naam Roepen van gezegd worden verdacht gelijk aan OneRepublic de naam van de amerikaanse band Marchi’ Op de titel-voor wat de duitse publieke televisie-omroep voor de 2011 wk voetbal song was. Omdat zowel de universele, per niet het geval is geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *