Bemutatjuk az eddigi legszínesebb Amber Smith-lemezt

Bemutatjuk az eddigi legszínesebb Amber Smith-lemezt

Twee jaar na een pauze van een nieuw album in de Amber Smith, wat over een lied voor de invoering van de Lángolón, maar nu is hier het volledige album, dat was ook de Vlammende lezers kunnen voor het eerst te horen. De indie-rock band is vers album is zo nieuw, dat de titel van deze beschouwing: het Nieuwe. Poniklo Imre voorkant mensen denken dat hun carrière is een van de meest kleurrijke en positieve drive kunnen we praten. Hieronder de premier en de rijkdom van de informatie van de schijf,

live en 5 mei zijn ze te vangen van de Kuplungban, de Helft van de Vossen en de Minimyst bedrijf

live en 5 mei zijn ze te vangen van de Kuplungban, de Helft van de Vossen en de Minimyst bedrijf

Twee jaar geleden uitgebracht Moderne record we na, die is sterk gebouwd op de synthesizer, wilde ik weer gitaar te spelen, maar ik wilde niet een typische gitaar-album. Ik denk dat ik er in geslaagd ben. De negen nummers te vinden op het album, en dat is, natuurlijk, Amber Smith interpretatie in het kader van vrij eclectisch, er is een stuk van de rots in sommige funk en punk effect nog meer. De meeste van de songs Tooffal, de band van bassist schreef het, die vijf jaar van de muziek van de band, en wie ik hou heel veel om mee te werken. Er zijn medewerkers, is DIT de Basis van de andere projecten uit vertrouwd zijn met Herten een’rpi, en Jona Vera. Ik denk dat het de schijf de 2012 titelloze album, we positieve koppels

hij zegt het album Poniklo Imre, die de binnenlandse indie scene veteraan van de twintig-jaar-oude Amber Smith is leiderschap. In de afgelopen twee decennia, een aantal veranderingen in de leden heeft een band zo ver in zijn carrière, zes albums verschenen. De doorbraak 2006 herdruk titled album op de legendarische engelse Cocteau Twins muzikant, Robin Guthrie, twee jaar later uitgebracht, Introspectief, recht, Fonogram-award winnende album, de vroege radiohead met en Muse met studio samen met Chris Brown, ze werkte. De nieuwste Moderne getiteld Amber Smith-disc twee jaar geleden de Flaming. Het werk als een zeer actieve Poniklo in de afgelopen jaren werkte hij Yonderboi-jal, heeft twee solo-albums, werkte Poster Boy de naam van een andere band, en schreef een schijf Hámori Gabriella een zangeres.

En nu komen we bij de zeer kleurrijke, ze beloofde album volledig, en onder, er lezen Poniklo Imre een song voor song commentaar.

Op het album, ik brak met deze zo ver, het schrijven van de patroon, een beetje verveeld met mijn eigen leven dus verleden of heden smarten, vertellen. Eigenlijk, ik wilde geen “verwerkt” zijn, dus dit album is gewoon verzonnen verhalen, dus ik schreef meer toch.

Laatste Lijnen – dit lied is voor iemand van het perspectief van die huis van het vliegtuig vreemdeling te wachten ‘ s avonds thuis te zijn meisje/vriendje, maar de mar zoveelste keer niet komen. Ik dacht, terwijl eerder schreef ik vanuit mijn eigen ervaring, uiteenvallen van teksten, het zou grappig zijn als slechts één van deze zou begin van de schijf.

Direct naar Video – een ouder, misschien carrière

Direct naar Video - een ouder, misschien carrière

meer dan de helft geassocieerd met een writer ‘ s overzicht van zijn werk, na te veel van de uiterste datum van de druk, de druk op de tekst uit. Wat zijn de vele fictieve verhalen en personages, veranderd het is iedereen in het leven van iemand? Was het de moeite waard de herschikking van de nacht, in plaats van dat hij leefde zijn eigen leven? In de verzen van een Hert, een’rpi (Basis) zang. Vrij divers was, ik denk dat het de disc en ik wilde nog meer gasten, dit keer met de liedjes. Een’rpi met aan de ene kant, we zijn vrienden voor altijd, aan de andere kant altijd heel graag de dingen (HET is Basic, samen met de rest van het project), het is slechts een kwestie van tijd, wanneer ik een met voor

Pyrrhic Victory – een driehoeksverhouding in een manier dat het gevoel, voor naast niets beter als de rest van u gelukkig te vernietigen, terwijl het in feite niemand die een overwinning.

Aap – een perspectief van het meisje over deze song, die in zijn tienerjaren niet duur, niet de stoere meiden was een en twintig jaar. “een goede vrouw” werd, en alle van een plotselinge de oude man zijn vriend probeert u op te halen. Het is leuk deze tijd van het jaar voor het verzenden van de hel die gezichten. Vera (Jona Vera) vorig jaar in februari ontmoette ik en wat je zie je maakt me beter te voelen, zo ‘ n positieve vibe. Heel goed, ik denk dat het past bij de song, en ik denk dat het helemaal anders te zingen dan zijn eigen liedjes.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *